Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бота визнав закономірність своєї поразки

Понеділок, 18 березня 2002, 12:33
Після нокауту у 8-му раунді від Кличка-молодшого в поєдинку в якому українець захищав свій титул чемпіона світу за версією WBO, південноафриканець Френсіс Бота не став махати кулаками після бою, а визнав той факт що Володимир сильніший.

"Я хотів перемоги", - відзначив Френсіс Бота. " Я шукав те як протидіяти Володимиру, але я мав насамперед великі проблеми з дистанцією, яку мені нав'язав мій суперник через його зріст. Проте я намагався вчинити на Володимира тиск, але мені це не повністю вдалося. Для такого великого боксера Володимир дуже легко рухається, до того ж проти нього дуже незвично боксувати, і він дійсно б'є дуже сильно. Я знав, що я не витримаю всіх ударів Кличка. За декілька днів до бою я застудився, проте я не виправдовуюся і не роблю з цього проблеми. Володимир просто є кращим бійцем", відзначив "Білий буйвол".

Володимир після поєдинку з Ботою не особливо коментував бій, який закінчився. Всі його думки були пов'язані з його майбутніми планами.

"Бота знав що цей бій – це його останній шанс і він віддав все ", - говорить Володимир. Я мав доволі тривалу паузу між боями, і був трохи повільнішим ніж завжди. І в більшості мене цікавив тільки остаточний результат, якого я й досяг.

Своїми наступними суперниками я хотів би бачити Майкла Мюррера, Евандера Холіфілда чи Рея Мерсера. Я хочу залишатися активним боксером і знову вийти в ринг у найближчі два місяці. Моєю кінцевою метою є поєдинок проти Леннокса Льюїса. Майк Тайсон повинен битися проти мого брата Віталія.

Сказав своє керівне слово стосовно майбутніх планів братів Кличко і їх промоутер Клаус-Пітер Коль. "Наступний поєдинок Володимир проведе в США ", говорить Коль. " Тепер ми повинні слідкувати, що буде з боєм Тайсон-Льюїс. Проте ми не можемо чекати, і будуємо свої плани. Чудовим був би сценарій , якщо Віталій зустрівся б з переможцем двобою Льюїс-Тайсон, а Володимир боксував би з невдахою цієї пари."

За інформацією Boxing.de

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:42
Дуда: Головування Польщі в ЄС зосередиться на відбудові та євроінтеграції України
00:04
"Боруссія" здолала "ПСЖ" у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів
23:54
Новини економіки 1 травня: У США заборонили імпорт російського урану, кожен десятий бізнес у Польщі - український
23:50
Е-кабінет військовозобов’язаних запрацює 18 травня
23:33
фото, відеоУ Тбілісі поліція знову жорстко розганяє протест проти закону про "іноагентів"
23:25
оновлено, відеоРосія атакувала балістикою сортувальне депо "Нової пошти" в Одесі, є постраждалі
23:18
фотоНа виставці "трофейної техніки НАТО" в Москві показали всюдихід із прапором нейтральної Австрії
23:06
Німеччина запускає нову грантову програму для українського бізнесу
22:33
США підтвердили, що Росія використала заборонену хімічну зброю проти ЗСУ
22:26
фото, відеоКонгресвумен Грін висміяли через кепку з гаслом MUGA – "Повернімо Україні велич"
Усі новини...