Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заради появи на 1+1 Тимошенко взяла у заручники порядність Роднянського

Понеділок, 18 березня 2002, 17:29
Блок Юлії Тимошенко "нагадує" генпродюсеру каналу 1+1 Олександру Роднянському, що "досі чекає запрошення на телевізійні дебати на телеканалі 1+1".

Як зазначається у листі керівника штабу БЮТи Олександра Турчинова, взяти участь у дебатах Тимошенко сподівається відповідно до запевнень Роднянського від 7 березня 2002 року.

"7 березня лідер нашого Блоку Юлія Тимошенко спеціально перервала поїздку регіонами України і зустрічі з виборцями для того, щоб мати змогу дебатувати на телеканалі 1+1. Однак ви, в односторонньому порядку, порушили попередню угоду і не пустили Юлію Тимошенко в студію", - пише Турчинов.

"Під час теледебатів на 1+1 лідер ПСПУ Н.Вітренко образила нашого лідера, за що Центральна виборча комісія винесла попередження пані Вітренко. З боку ж телеканалу 1+1 не пролунало ані вибачень за це, ані спростування невірної інформації", - повідомляє Турчинов.

Штаб жалкує, що Юлія Тимошенко "так і не отримала можливості довести до аудиторії телеканалу власну точку зору". Однак, "незважаючи на це, ми переконані у Вашій порядності та все ще сподіваємося на виконання ваших обіцянок", - ідеться у листі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування