Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Батько Кахи Каладзе збирається покінчити життя самогубством

Вівторок, 19 березня 2002, 11:37
Батько захисника італійського "Мілана" і збірної Грузії Кахи Каладзе, Карло заявив про те, що якщо до 1-го травня його син Леван не буде звільнений, то він збирається покінчити життя самогубством біля будівлі канцелярії президента Грузії.

Таку заяву Карло Каладзе зробив в ході зустрічі з керівником МВС Грузії Кобой Нарчемашвілі.До цього сам Каха Каладзе поставив владі Грузії ультиматум. Якщо до 1-го травня не буде знайдений його молодший брат Леван, то він прийме українське громадянство і спробує переконати чиновників ФІФА дати йому дозвіл на виступ за збірну України.

Проте вже через декілька днів Каха дещо згладив свою гучне звернення, заявивши, що він завжди з задоволенням приїзджає до збірної Грузії, проте так поставити питання його змусили обставнини, які склалися навколо його сім'ї.

Брат Кахи, Леван Каладзе був викрадений 23 травня минулого року близько 11.00 з території залізничної лікарні в передмісті Тбілісі. Леван готувався до операції і систематично відвідував цю лікарню в травні.

Зі слів очевидців, до Левана підійшли дві особи в поліцейській формі з метою перевірки, ніби на наявність наркотичних засобів. Каладзе спробував вчинити опір, але зловмисники силою запихнули його в машину і відвезли в невідомому напрямі. Через день сім'я Каладзе отримала лист від викрадачів, в якому говорилося, що Леван знаходиться у них, і вони вимагають викуп в розмірі 600.000 доларів.

Dailyfootball

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування