Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

КУЧМА ГОТУЄ ВІЙНУ ОЛІГАРХАМ – РЕПРИВАТИЗАЦІЮ

Вівторок, 19 березня 2002, 15:02
Головним завданям нової Верховної Ради повинно стати ухвалення закону про реприватизацію в країні, заявив президент Леонід Кучма у вівторок на прес-конференції в Запоріжжі. Він підкреслив, що в ході приватизації в країні було зроблено "багато помилок".

Зокрема, з його слів, багато нових власників підприємств "просто добивають" їх, а потім кидають. "Якщо ти господар заводу, і не можеш бути господарем - треба забирати завод", - сказав Кучма, додавши, що "такий підхід повинен бути".

Президент також виступив проти приватизації обленерго. "Обласні енергорозподільчі компанії - їх взагалі приватизувати не можна", - підкреслив Кучма, зазначивши, що це його особиста думка.

"Віддавати рубильник дяді - це неправильно", - сказав він, нагадавши при цьому, що у Франції обленерго знаходяться в стопроцентній власності держави. Кучма запропонував подивитися, як надалі будуть працювати приватні обленерго в порівнянні з державними, "а потім думати".

Він також закликав "не поспішати з приватизацією" в умовах спаду темпів світової економіки. "Зараз немає ринку", - сказав він. "Приватизацією будемо займатися, але все треба робити з розумом", - зазначив президент.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування