Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Рябця немає часу досліджувати "сценарій фальсифікації виборів Литвина-Кириленка"

Вівторок, 19 березня 2002, 18:19
Голова Центральної виборчої комісії Михайло Рябець назвав "пасквілем" документи щодо фальсифікації виборів, оприлюднені минулого тижня народним депутатом Олександром Єльяшкевичем. Таку думку він висловив у вівторок під час засідання ЦВК, відзначивши, що не наважиться "назвати цей пасквіль документами".

За словами голови ЦВК, сам Єльяшкевич не став наполягати на абсолютній достовірності оприлюднених ним документів.

У свою чергу представник Соцпартії у ЦВК Йосип Вінський запитав у Рябця, чи має намір Центрвиборчком розслідувати достовірність фактів, начебто викладених в оприлюднених Єльяшкевичем документах. На це Рябець відповів, що "у ЦВК є дуже багато нагальних справ, і комісія не може займатися розслідуванням невідомо звідки взятих пасквілів".

Він також додав, що у разі, якщо комісії буде надано достовірні факти, ЦВК реагуватиме у межах наданої їй компетенції.

15 березня голова слідчої комісії ВР з питань забезпечення виборчих прав громадян, народний депутат України Олександр Єльяшкевич оприлюднив документи про підготовку керівництвом штабу блоку "За єдину Україну!" заходів із масштабної фальсифікації результатів парламентських виборів-2002 і тиску на лідерів блоку "Наша Україна", Блоку Юлії Тимошенко і Соціалістичної партії України.

УНІАН

Читайте також:

З Банкової викрадено конфіденційний сценарій виборів-2002

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування