Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко розцінює заяви представників Росії про Україну як втручання у внутрішні справи

Середа, 20 березня 2002, 10:22
Лідер виборчого блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко розцінює заяви окремих представників Росії "як недружні" і вважає, що вони є "прямим втручанням у внутрішні справи України та виборчий процес".

Про це він сказав у прямому ефірі радіо на Івано-Франківській ДТРК та телеканалі "Вежа" 19 березня.

Ющенко наголосив, що заяви, котрі з'являються напередодні виборів набувають політичного забарвлення, і "йому прикро, що деякі російські посадовці вважають це нормальною справою".

Ющенко сказав, що, незважаючи на заяву Президента Росії Володимира Путіна щодо намірів співпрацювати з усіма політичними силами України, "окремі чиновники його апарату вибірково підходять до тих чи інших українських політичних сил".

Дивними виглядають заяви російських чиновника, зауважив лідер блоку, про бажання співпрацювати з компанією, де "комуністи та олігархи в одному човні з "За єду".

Він зазначив, що блок "Наша Україна" не є радикальним, і в ньому немає антиросійських настроїв. "Наша Україна" є "українським блоком, який відстоює інтереси нашої держави", - підкреслив Ющенко.

В той же день у прямому ефірі радіо Івано-Франківської ДТРК Ющенко наголосив, що виборча кампанія блоку фінансується виключно за "внутрішні кошти і виключно в рамках виборчого законодавства".

Виборчу кампанію блоку підтримали українські підприємницькі структури. Ющенко також підкреслив, що блок не звертався з питань фінансування "ні на Захід, ні до Америки".

Він наголосив, що "фінансування виборчого процесу блоку "Наша Україна" - це виключно українська тема".

Офіційний сайт Ющенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування