Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Озимі наберуть 12%, якщо люди почують "сигнал"

Середа, 20 березня 2002, 13:25
"Команда Озимого Покоління" нарешті визнала, що також зазнає утисків під час передвиборчої кампанії, проте ця політична сила не залишає надій набрати 10%-12% під час виборів 31 березня. Про це повідомив під час прес-конференції в середу один з лідерів КОПів народний депутат Валерій Хорошковський.

Повернувшись після чергового етапу передвиборчого туру Україною, Хорошковський зізнався: "Я не можу зрозуміти, чому з нами починають боротися з усіх боків". Зокрема, лідер КОПів навів приклади заклеювання на Західній Україні плакатів Озимих агітаційними матеріалами "Нашої Україні", а на Сході КОПам не дають проводити зустрічі з виборцями.

Хорошковський відмовився висувати конкретні звинувачення, зазначивши, що Озимі відчувають "тиск старої політики", але він не знає "команд, які це робили".

Крім того, Хорошковський зазначив, що КОПи так і не побачили змістовної реакції на свою програму виводу України з кризи. "Змістовного обговорення не відбулося", підкреслив він. Проте, за його словами, у Верховній Раді Озимі співпрацюватимуть лише з тими політичними силами, які внесуть критику до програми та будуть її виконувати.

Власне до парламенту КОПи збираються потрапити із 5%-6% або 10%-12% голосів. За словами Хорошковського, проміжку не буде, все залежатиме від того, "наскільки ми донесемо наш сигнал".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування