Вітренко не хотіла ображати Тимошенко. Її змусила партія

Середа, 20 березня 2002, 16:43
Лідер однойменного виборчого блоку Наталія Вітренко у Верховному Суді оскаржуватиме рішення Центральної виборчої комісії, яка винесла їй попередження. 16 березня ЦВК оголосила попередження кандидату у народні депутати України Вітренко за те, що вона у прямому ефірі телеканалу "Студія "1+1" ображала Юлію Тимошенко.

На прес-конференції у середу Вітренко звинуватила ЦВК у подвійних стандартах у прийнятті рішень. Вона зазначила, що ЦВК в один день розглядала дві скарги. Зокрема, скаргу Тимошенко на Вітренко за те, що вона в прямому ефірі "1+1" назвала її "злодійкою", а також - скаргу Вітренко на лідера Соціалістичної партії Олександра Мороза щодо розповсюдження СПУ брошури "Майор Мельниченко звинувачує кучмізм", в якій Прогресивну соціалістичну партію України на чолі з Вітренко зараховують до пропрезидентських сил.

На переконання Вітренко, ЦВК щодо двох однакових питань винесла різні рішення - якщо скаргу Тимошенко "безпідставно" задовольнили, то її скаргу відхилили.

За її словами, рішення звинувачувати Тимошенко у скоєнні злочину ухвалила координаційна рада ПСПУ напередодні теледебатів - 7 березня. За словами Вітренко, на коордраді вона намагалась заперечувати проти цього, однак підкорилась рішенню коордради.

Вітренко також вважає, що канал "1+1", відмінивши її дебати з Тимошенко, вступав у зговір з лідером "Батьківщини", оскільки вони не хотіли, щоб Вітренко дискутувала з нею в прямому ефірі.

За словами Володимира Марченка, ПСПУ хотіла б, щоб ЦВК встановила єдиний підхід до прийняття своїх рішень.

UNIAN

Читайте також:

Вітренко заявила про змову Тимошенко і 1+1 та пішла з дебатів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування