Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Буряк розпочав з поразки

Четвер, 21 березня 2002, 12:52
Японія – Україна – 1:0
Гол: Казуюкі Тода 23

1- Віталій Рева, 3- Андрій Несмачний (19- Сергій Задорожній 46), 4- Олександр Головко, 5- Владислав Ващук, 7- Сергій Шищенко, 8- Анатолій Тимощук (Олександр Зотов 76), 9- Генадій Зубов (21- Сергій Серебренніков 70), 10- Сергій Закарлюка (6- Олександр Рикун 54), 11- Андрій Воробей (17- Олександр Мелащенко 76), 14- Андрій Гусин, 15- Сергій Попов (13- Александр Радченко 46).

Дебют в національній команді для Леоніда Буряка видався невдалим, хоча й не провальним. По-перше збірна України поступилася 1:0 збірній Японії, хоча могли програти й з більшим рахунком. А по-друге українські футболісти не продемонстрували найголовніше - ГРИ, якої від них очікували, хоча здебільшого в цьому винні самі футболісти, які грали на полі.

Відправившись до Японії збірною клубів, всі розраховували як мінімум на нічию, хоча про такий результат більшість і не думала. І нині можна відразу відзначити, що після поразки будуть звучати декілька виправдань тренерів. Перше – це тривалий переліт (12-ть годин) до Японії, і він приймається. Друге – це те що в українців тільки но розпочався сезон - не приймається, в японців він також нещодавно розпочався, і вони як і команда Буряка виступали збірною клубів японської Ліги. На незіграність гравців мабуть також не варто вказувати, оскільки стартовий склад збірної України за винятком дебютанта Закарлюки, був бойовим.

Але все таки. Сьогодні в діях наших футболістів, за винятком деяких епізодів проглядалася безпорадність, і в захисті, і в нападі. Чотири моменти за всю гру в нападі, а саме удари Гусина та Вороб'я здалеку, а також вихід майже сам на сам того ж Воробея та гольовий момент Зубова – це не показник для команди, яка в майбутньому планує пробитися на європейську першість. Проте турбує й інша проблема. А саме резерв української команди сьогодні він був представлений гравцями національного чемпіонату. І з тих гравців, які сьогодні виходили на заміну, жоден, принаймні на суб'єктивну думку автора, не заслуговує того, щоб грати в національній команді.

На відміну від української команди японська збірна постала мобільним колективом, який на високих швидкостях провів весь матч, і на противагу збірній України, заміни лише підсилювали команду Труссьє. Хоча цей момент вже не лише проблема Буряка, а проблема всього українського футболу. І те що в ворота Реви сьогодні влетів лише один м'яч на 24-ій хвилині гри, після помилки українських захисників – це вже пощастило збірній Україні. Небезпечних моментів японці створили як мінімум на три гола.

Отже, як грає збірна України без легіонерів ми вже побачили, і чесно кажучи не вражає. За шість днів в Бухаресті Буряк намагатиметься зібрати найкращих до збірної України де будуть присутні і легіонери, і вже по товариській грі з командою Румунії, буде більш-менш зрозуміло на кого зробить ставку в майбутньому тренерський штаб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...