Червоненко не дає підписку про невиїзд. Тому що ні від кого не переховується

Четвер, 21 березня 2002, 15:13
Член виборчого списку блоку "Наша Україна" Євген Червоненко, якого допровадили в четвер в прокуратуру Києва, відмовився підписувати пред'явлені йому обвинувачення та підписку про невиїзд.Про це він повідомив в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер.

Червоненко знаходився в приміщенні прокуратури приблизно півтори години.

"У присутності свідків я відмовився дати підписку про невиїзд, оскільки ні від кого не переховувався", - сказав Червоненко.

У п'ятницю його знову викликали в прокуратуру на допит, куди, з його слів, він збирається з'явитися як законослухняний громадянин.

Червоненко повідомив, що прямує в Центрвиборчком, де, з його слів, сьогодні відбудеться засідання з його питання.

Днями прокурор Києва Юрій Гайсинський заявив, що колишній глава Держагентства по управлінню державним матеріальним резервом Євген Червоненко знаходиться в розшуку за невиконання ним рішення відносно господарської суперечки між Держрезервом і "Київмлином".

Сам Червоненко на прес-конференції в четвер заявив, що від слідства не переховується, і зв'язав обвинувачення прокуратури з тиском, що здійснюється останнім часом на людей бізнесу з оточення лідера блоку "Наша Україна" Віктора Ющенка. Відразу після прес-конференції міліція допровадила його в прокуратуру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування