Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Чорномирдін узяв на себе повноваження міністра закордонних справ України. Або президента

П'ятниця, 22 березня 2002, 11:44
Посол Росії в Україні Віктор Чорномирдін вважає, що офіційний Київ "повинен зробити заяву" з приводу резолюції палати представників Конгресу США, в якому відзначити, що такою резолюцією Вашингтон "диктує, по суті", умови проведення парламентських виборів в Україні.

"Чому б Україні зараз не зробити заяву, що в США обрали одного президента, а править іншій, і вони сьогодні повчають 50-мільйонну державу", - заявив Чорномирдін в п'ятницю в Києві перед початком зустрічі з лідерами блоку "Команда озимого покоління" Валерієм Хорошковським та Інною Богословською.

За словами посла, він розуміє, що в резолюції відверто наголошується, що Сполучені Штати виділили Україні "величезні гроші" і тепер вимагають, щоб "Україна відпрацювала ці гроші". "Тільки ті, хто отримав ці гроші, куди вони пішли, на що, на яку прозорість і демократичність - це не дуже зрозуміло", - підкреслив дипломат.

При цьому Чорномирдін відзначив, що висловлює свою особисту точку зору. Він додав, що Росія пережила багато виборів, проте "такого не бачила".

Інтерфакс-Україна-Вибори

Читайте, що так обурило губернатора Росії в Києві тут

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування