Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ребров перейде у "Бордо" в компенсацію?

П'ятниця, 22 березня 2002, 13:52
Чим ближче до завершення чемпіонат англійської Прем'єр-Ліги, тим більше з'являється інформації про можливе майбутнє форварда збірної України Сергія Реброва. Черговою новиною стало те що керівництво "Тоттенхема" має намір намір придбати футболістів французького "Бордо" Крістофа Дюгаррі і Вікаша Доразо, а в компенсацію запропонувати Реброва.

Варто відзначити, що варіант з працевлаштуванням українця в "Бордо" виникає не вперше. Так, за словами самого Реброва, дійсно свого часу була зацікавленість французів в його послугах, проте клуби не зійшлися в ціні.

Попри все, в нинішній ситуації ініціатором своєрідного обміну Реброва є головний тренер "Тоттенхема" Гленн Ходдл, в якого з Ребровим, м'яко кажучи, стосунки не склалися. "Нам потрібна свіжа кров. Дюгаррі - дуже напористий, своєрідний нападаючий, здатний надихнути гру нападу. Вікаш Доразо зможе організувати гру в середині поля. Сподіваюся, що ми зможемо вирішити всі питання з "Бордо" досить швидко, і отримаємо в своє розпорядження гравців збірної Франції до закінчення терміну дозаявок 27 березня".

Якщо ж сторони домовляться про перехід Дюгаррі і Доразо, то найдорожчий футболіст "Хотспурс" Сергій Ребров піде в зворотньому напрямі і стане партнером Олексія Смертіна., повідомляє РТР-спорт. "Я дуже хотів грати в "Тоттенхемі", але мені набридло сидіти на лавці запасних. Мені 27 років і я хочу виходити на поле. Але Ходдл наполегливо не ставить мене в основний склад. І відпускати мене не хочуть, хоч мною цікавилися і "Фулхем", і "Арсенал". Від'їзд з "Тоттенхема" буде кращим варіантом для мене", - заявив Ребров.

Цілком можливо, що в складі "Шпор" з'явиться ще один француз - 35-річний Давид Жинола, що вже виступав в складі лондонського клубу. Новий тренер "Евертона" Девід Мойес оголосив Жинола, що більше не потребує його послуг. І півзахисник, який активно рекламував продукцію косметичної фірми "Л'Ореаль" залишився безробітним. "Я хочу провести залишок кар'єри в клубі, в складі якого я ставав кращим футболістом Англії", - заявив Жінола, який покинув "Тоттенхем" два роки тому через сварку з тогочасним тренером Джорджем Гремом. Варто додати, що Жинола вважався в "Тоттенхемі" улюбленцем вболівальників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування