Ющенко пишається донькою, яка без його допомоги вступила до Інституту міжнародних відносин

Субота, 23 березня 2002, 16:48
Лідер виборчого блоку Віктор Ющенко підтвердив, що його донька Віталіна навчається в Київському університеті ім.Т.Шевченка на безкоштовній основі, а не за кошти банку "Україна". Про це він заявив у п'ятницю журналістам у Хмельницьку.

За словами Ющенка, в університеті, до якого вступила його донька, існує правило, що в разі, якщо під час вступу студент, який вступає за контрактом, набирає до 12 балів, то він навчається за кошти установи, яка надає йому кредит. Але якщо студент набирає більше 12 балів, то його навчання фінансується за рахунок держави. "І моя донька набрала більшу кількість балів", сказав Ющенко.

На запитання, чому він раніше не говорив про це, Ющенко відповів, що йому необхідно було зібрати усі довідки, які підтверджують, що його донька навчається в інституті на безкоштовній основі.

За словами Ющенка, коли 4 роки тому його доньці запропонували працювати в банку "Україна" і навчатися за програмою підготовки кадрів для цього банку, він був дуже задоволений і з радістю це сприйняв.

Як зазначив у п'ятницю на прес-конференції керівник штабу виборчого блоку "Наша Україна" Петро Порошенко, зараз донька Ющенка навчається на 4-му курсі відділення "Міжнародні економічні відносини" Інституту міжнародних відносин, тоді як абітурієнти, які вступили до університету на платній основі, у зв`язку із банкрутством банку Україна" були відраховані.

UNIAN

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування