Резолюцію Конгресу пролобіювали з України, упевнений Литвин

Субота, 23 березня 2002, 18:20
Глава адміністрації президента Володимир Литвин вважає, що в ухваленні Палатою представників Конгресу США резолюції щодо України були зацікавлені ряд українських політиків.

"Вони нав'язували ту резолюцію, яка була прийнята", - заявив Литвин на прес-конференції в суботу в Харкові, не уточнивши, яких політиків він має на увазі.

Крім того, на думку Литвина, самі американські власті і громадськість США не надають великого значення цій резолюції. "Резолюція приймалася без обговорення і перед канікулами, а це говорить про те, що самі законодавці не надають значення цьому документу", - сказав він.

За словами Литвина, рішення Палати представників Конгресу не набуло розголосу в американській пресі і це свідчить про те, що до нього немає інтересу в американському суспільстві". "Як говорять самі американські законодавці, таких документів вони приймають по кілька десятків на день", - додав він.

Разом з тим, зазначив Литвин, ця резолюція "обурила навіть вихідців з України", зокрема, президента Всесвітнього Конгресу Українців Аскольда Лозинського.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Американський Маніфест

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News