Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кубок світу Зубрилова завершила перемогою

Неділя, 24 березня 2002, 15:49
Українка Олена Зубрилова отримала перемогу в гонці з масовим стартом на 12,5 км, яка стала заключною для цьогорічного етапу розіграша Кубка світу в фінському Холменколлені. На дистанції з чотирма вогневими рубежами Зубрилова не допустила жодного промаху, і в результаті випередила росіянку Пилєву, на третьому місці ще одна представниця колишнього СРСР – білоруска Назарова.

Перемогу ж в загальному заліку Кубка ще в четвер святкувала шведка Магдалена Форсберг, яка набрала 944 залікових очка. Для Форсберг ця перемога стала шостою поспіль в Кубку світу, і це при тому, що шведка жодного разу не перемагала на Олімпіаді. В гонці з масовим стартом, де першою була українка, Форсберг прийшла до фінішу лише 8-ою.

Для Зубрилової, яка провалила всі старти в 2002 році, включаючи і Олімпіаду, перемога в останній гонці стала перш за все психологічною перемогою, оскільки українка довела сама собі, що вона може перемагати. В заліку Кубка світу Зубрилова, яка постійно йшла в призерах фінішувала на 6-му місці з 583 очками.

Жінки:

1. Олена Зубрилова (Україна) - 37.09,5 (0 промахів)

2. Ольга Пилєва (Росія) - відставання 21,3 (1)

3. Ольга Назарова (Білорусь) - 37,7 (1)

20.Ніна Лемеш (Україна) +3:43.2 (4)

29. Оксана Хвостенко (Україна) +5:59.2 (3)

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування