Ющенко називає Пустовойтенка могильником і радить йому помовчати

Неділя, 24 березня 2002, 15:55
Лідер виборчого блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко рекомендує одному з членів виборчого блоку "За єдину Україну!", екс-прем'єру і нинішньому міністру транспорту Валерію Пустовойтенку "не давати нікому порад, оскільки він не має на це права".

Так лідер блоку прокоментував у суботу в прямому ефірі тернопільського телеканалу ТБ-4 своє ставлення до пропозиції Пустовойтенка, щоб Ющенко відмовилося від участі у виборах.

Аргументуючи свою позицію щодо Пустовойтенка, Ющенко підкреслив, що "якщо якусь справу треба "закопати", її необхідно доручити Валерію Павловичу Пустовойтенку". "Це прем'єр, який довів країну до дефолта, зробив небачені борги перед пенсіонерами, медиками, бюджетниками. Валерія Павловича в його роботі не влаштовує одне – народ", - констатував Ющенко.

Відповідаючи на питання, як він буде ставитися до тих політиків у парламенті, "які сьогодні поливають його брудом", Ющенко зазначив, що він буде робити це "коректно, толерантно і мудро". "Я буду ставитися до них як сильний до слабих, і буду гуманним", - сказав лідер "Нашої України".

"Сьогодні політичне середовище в Україні перелякане, - сказав Ющенко. - На когось тиснуть, на комусь кримінал висить, і це часто робить політичну поведінку цих людей залежною". На жаль, зазначив лідер блоку, в Україні "немає інших політиків, і треба кожному дати можливість бути кращим".

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Попередник Ющенка пропонує екс-прем'єру синхронно знятися з виборів

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування