Ще один позов до ICTV. Від Стецьківа і Чорновола

Понеділок, 25 березня 2002, 10:55
Народні депутати України Тарас Стецьків і Тарас Чорновіл заявили, що подають до суду на телеканал ICTV за неправдиву та відверто наклепницьку інформацію, яка містилася у документальному фільмі "Піар", що 16 березня транслювався цим телеканалом.

Приводом до такої заяви народних депутатів України, які представляють виборчий блок "Наша Україна", була інформація та висновки, які напрошувалися з фільму "Піар". Йшлося, зокрема, про те, що Віктор Ющенко, тодішній прем’єр-міністр, а також діячі опозиції використали "касетний скандал" у своїх піарівських цілях та що дії опозиції начебто фінансувалися Заходом.

Тарас Стецьків і Тарас Чорновіл вважають, що такий фільм завдає моральної шкоди Вікторові Ющенку, блоку "Наша Україна", усім діячам опозиції.

Як заявив Тарас Стецьків, "наші юристи уважно вивчили цей відеоматеріал і прийшли до висновку, що є усі підстави для судового позову. Брехня, яка транслюється телеканалом ICTV напередодні 31 березня, не може залишатися непокараною", повідомляє сайт "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування