Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія зелених має власну позицію, відмінну від інших

Понеділок, 25 березня 2002, 12:57
Партія зелених України закликає лідерів українських політичних партій не працювати на зовнішньополітичні сили" та сприяти тенденціям сепаратистів, а звернутися до внутрішніх проблем України, заявив на прес-конференції в понеділок у Києві лідер ПЗУ Віталій Кононов.

"Передвиборчий процес в Україні розпочався нормально, але зараз ззовні створена атмосфера штучного загострення протистояння між політичними силами, які є повноправними учасниками виборчого процесу", - говориться в оприлюдненій у понеділок заяві ПЗУ.

"Наш ворог не закордоном, а у нас самих", - переконані "зелені", відзначаючи, що "блокування чи можлива підтримка тих або інших сил з-за кордону може повернути нас назад".

Заступник голови політради ПЗУ Сергій Москвін заявив, що на Україну чиниться тиск.

"Тим партіям, які неявно, але підтримуються США, створюються сприятливі умови на виборах", - заявив він, підкресливши, що зараз розгортається боротьба за Україну як з боку Росії, так і з боку Сполучених Штатів.

За словами Кононова, Україна знаходиться на порозі роз'єднання на східну і західну - перша "хоче до СНД, а західна – до НАТО". Проте це штучно створений розкол, вважає лідер "зелених", закликаючи український народ підтримати на виборах партію нейтралітету, якою себе вважає ПЗУ.

Інтерфакс-Україна-вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...