Міністр закордонних справ України виконав вказівку Чорномирдіна

Понеділок, 25 березня 2002, 13:00
Словесна риторика навколо передвиборчої кампанії в Україні досягла свого апогею, і в цьому контексті слід розглядати питання про ухвалення відповідних документів офіційними органами зарубіжних країн, заявив міністр закордонних справ України Анатолій Зленко.

"Коли словесна риторика переростає у відвертий тиск на суверенну державу, це стає схожим на ультиматум", - сказав міністр на прес-конференції в понеділок в Києві.

За словами глави зовнішньополітичного відомства, Україна категорично відкидає такий підхід, "пропонуючи замість того, щоб керуватися нормами міжнародного права і, врешті-решт, здорового глузду".

При цьому він нагадав, що вибори до парламенту України, які пройдуть 31 березня, є "справою українського народу, і влада створила всі необхідні умови для їхнього успішного проведення".

Як повідомлялося, минулого тижня обидві палати Конгресу США ухвалили резолюцію із закликом до влади України забезпечити чесні вибори.

Інтерфакс-Україна-вибори

P.S. Від УП. Дивно, що вельмишановний міністр закордонних справ геть не бачить набагато грубіші за формою і змістом заяви російських політиків.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...