Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" ще помститься за "паскудства" проти Ющенка

Понеділок, 25 березня 2002, 14:11
Блок Віктора Ющенка не залишить без юридичної апеляції протиправні заходи, спрямовані проти нього під час цієї виборчої кампанії. "Якщо хтось вважає, що ці паскудства будуть забуті, то він глибоко помиляється", - заявив політичний координатор "Нашої України" Роман Безсмертний на прес-конференції у понеділок. Він додав, що довести справи до суду не завжди легко без гарантій безпеки для свідків.

При цьому інший член "Нашої України" Микола Томенко не виключив, що останні передвиборчі дні стануть "тижнем ключових ударів" по Віктору Ющенку. Однак "суттєвого впливу це не матиме", сказав він і повідомив, що за минулий тиждень рейтинги учасників виборів "принципово не змінилися".

"Це вибори не між 33 силами, а між двома – "Нашою Україною" і "За єдину Україну". Це альтернатива і інтрига політичного моменту", - додав Безсмерний.

Роман Безсмертний також застеріг від подальшого розкручування у ЗМІ теми проплати банком "Україна" навчання доньки Віктора Ющенка Віталіни. "Це може призвести до судових засідань. І будуть покарання за моральні збитки Віктору Ющенку та його донці", - повідомив Безсмертний.

На його думку, ця кампанія робиться з метою "вивести з психічної рівноваги" лідера "Нашої України". Тому він запропонував дану тему вважати "вичерпаною". Політичний координатор "Нашої України" також заявив, що якщо навіть банк "Україна" і платив за навчання Віталіни Ющенко, то "злочину в цьому немає". "Кричать найбільше ті, хто винні у банкрутстві "України".

Безсмертний також відкинув можливість того, що проплата за навчання Віталіни Ющенко могла стати причиною банкрутства "України". "Це нагадує прислів'я: при чому тут міліціонер, як корову вбило громом", - додав він.

Микола Томенко в продовження "теми студентства" запропонував телеканалам 1+1 та "Інтеру" згадати "студентство Віктора Медведчука" та його засудження на два роки за побиття неповнолітнього.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування