Експеримент провалився. І Кучма з нуля має виростити альтернативу Ющенку

Понеділок, 25 березня 2002, 15:01
Нинішня парламентська кампанія є "першим туром президентських виборів", упевнений політолог Микола Томенко, який балотується до Верховної Ради за списком "Нашої України".

Одним із підсумків цієї кампанії він бачить у тому, що "президент в черговий раз помилився зі своїм кандидатом". "У Леоніда Кучми немає свого кандидата на посаду президента. Володимир Литвин не набере стільки голосів, щоб вважати його реальним конкурентом Віктора Ющенка", - заявив Томенко в понеділок в інтерв'ю журналістам.

"Якби президентські вибори відбулися сьогодні, у другий тур вийшли б Віктор Ющенко і Петро Симоненко. І Ющенко переміг би", - спрогнозував Томенко. Лідеру СДПУ(О) Віктору Медведчуку він відвів третє місце. "Ці парламентські вибори показали, що Олександр Мороз точно не буде балотуватися, оскільки його політичний ресурс вже вичерпався", - також сказав Томенко.

"Інтрига наступних виборів полягатиме в тому, хто стане кандидатом від Леоніда Кучми. Президент ще буде шукати", - зазначив політолог. За його словами, "те, що робить зять президента Віктор Пінчук, є спробою поекспериментувати, чи можна з нуля з молодого політика зробити серйозного конкурента Віктору Ющенку".

"Ясно, що те, що роблять російські технологи і сім'я президента з "Командою озимого покоління", це гра не в парламентські вибори, це спроба пошукати технологію, як забрати голоси у Віктора Ющенка", - додав Томенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...