Всі факти звинувачень ДПАУ проти БЮТ – "ложь і хвальш"

Понеділок, 25 березня 2002, 17:05
"Розповсюдження Генеральною прокуратурою України та Державною податковою адміністрацією брехливих і абсурдних звинувачень на адресу нашого Блоку, пов'язаних начебто з незаконним виготовленням рекламної продукції, "Блок Юлії Тимошенко" розцінює як цілеспрямовану провокацію та дезінформацію з метою дискредитувати демократичні опозиційні сили України", - про це йдеться у заяві БЮТ, розповсюдженій у понеділок.

"Розповсюдження абсурдних нісенітниць щодо нашого Блоку вигідне, передусім, владі, яка боїться перемоги опозиції на парламентських виборах та окремим представникам з її обслуги, на кшталт "одного з лідерів Компартії" Михайла Потебенька чи Миколи Азарова", - зазначено у заяві БЮТ.

У заяві також категорично відкидаються всі звинувачення ДПАУ: "Жоден факт звинувачень "Блоку Юлії Тимошенко", наведений у так званих "матеріалах" ДПАУ, не відповідає дійсності. Все це стовідсоткова, абсолютна брехня!"

Для прикладу наведений також той факт, що за "одним фактом "звинувачень" ДПАУ свідомо занизила вартість друку рекламних матеріалів Блоку більш як у 60 (!) разів".

"З огляду на все вищесказане, Блок Юлії Тимошенко звернувся до суду з вимогою притягнути до кримінальної відповідальності відповідальних працівників ГПУ та ДПАУ, винних у розповсюдженні провокацій щодо БЮТ", йдеться у Блоку Юлії Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування