Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Обкому більше net

Понеділок, 25 березня 2002, 20:01
З понеділка інтернет-видання Obkom.net припинило своє існування навіть у віртуальному просторі. Тепер такого сайту в українському Інтернеті немає.

Як повідомив "Українській правді" заступник головного редактора Обкому Сергій Сухобок, оскільки з 19 лютого діями податкової служби була порушена вся договірна діяльність Obkom.net, видання не змогло надавати послуги, передбачені договорами і оплачувати послуги третіх осіб.

"Зразково-показова каральна акція" ДНАУ завершилася тим, що компанія, яка надає Обкому послуги хостингу, у зв'язку із завершенням оплати, припинила співпрацю з виданням.

Тим часом, як звертає увагу Сухобок, за час, який минув з дня першого обшуку і вилучення техніки, колективу видання ніхто так і не пред'явив жодних претензій або звинувачень.

У всьому, що відбулося з виданням, обкомівці звинувачують податкову адміністрацію. "Ми спробували всі законні методи – звернення в суди, міліцію і прокуратуру, і жодної реакції, хоча згідно із законом працівники ЗМІ прирівняні до працівників правоохоронних органів. Згідно із законом реакція на звернення має бути протягом 10 днів. "Проте ніякої реакції немає і до цього дня. У приватних бесідах нам взагалі рекомендують цим не займатися, щоб не було гірше", сказав Сухобок.

У понеділок керівництво Обкому зустрілося на прохання посла США в Україні Карлоса Паскуаля з начальником політвідділу посольства.

"Ми деталізували всю ситуацію навкруги Обкому як 19 лютого, так і те, що відбувається зараз. Ми все детально висловили і ми вважаємо, що в рамках існуючого в Україні режиму, ми не можемо отримати допомогу. Ми звертаємось не за юридичною допомогою, а за захистом закону. Більше того, ми переживаємо за свою безпеку. Ми не виключаємо, що знайдуться політичні сили, які схочуть використати ситуацію у своїх цілях", заявив Сухобок.

Читайте історію розгрому Обкому в статтях Української правди:

Податковий наліт на Обком.net
Нальоту на Обком.net не було. Податківці просто "помилилися"
Вся влада на захист Обкому!
Азаров повинен піти чи роз'яснити – редактор Обкому
"Обкомівці" подають до суду. Буде шкандаль
Представники "Обкому" - в уряді
Журналісти "Обкому" побоюються за свою безпеку
Журналісти Obkom.net подали прохання про політичний притулок в США


__________________
NB. Про те, що доводиться вислуховувати пересічному виборцю, хто аплодував Тимошенко, скільки харків'ян зустрічали Литвина, хто за соціонічним типом Ющенко, за що зняли Кальченка, хто носить прізвисько "виборчих" клоунів - про все це читайте у новому розділі "Української правди" ВИБОРИ 2002

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування