Вибори продовжаться після 31 березня - Литвин

Вівторок, 26 березня 2002, 10:00
Глава адміністрації президента, лідер блоку "За єдину Україну!" Володимир Литвин вважає, що в Україні немає нестачі у різних сценаріях по зриву виборів у Верховну Раду країни.

Так він прокоментував увечері у понеділок у ток-шоу "Саме той" на каналі УТ-1 розмови про ніби існування сценарія для визнання результатів виборів у Верховну Раду України недійсними. На думку Литвина, подібні методи розробляються всередині України тими, хто свої негативні результати намагається підкріпити такими сценаріями і різноманітними скаргами у різні міжнародні інстанції.

Як сказав Литвин, подібні скарги готувалися ще до початку передвиборчого марафону. За словами лідера блоку "За єдину Україну!", 31 березня в Україні "не тільки життя не закінчиться, але і виборчі пристрасті також".

Говорячи про брудні технології, він зазначив, що "ми ще побачимо, на що здатні наші піарщики, політтехнологи й політики". Вони, за словами Литвина, планують "багато чого і на період після виборів", коли буде формуватися парламентська більшість, керівництво Верховної Ради України, уряд.

Інтерфакс-Україна-вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування