Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

При фальсифікації найбільше дістанеться "Нашій Україні" - "Файненшал Таймс"

Вівторок, 26 березня 2002, 10:31
"Спостерігачі опиняються перед складним завданням моніторингу виборів в Україні". Під таким заголовком з'явилася стаття у "Файненшал Таймс", присвячена українським виборам.

Стаття нагадує читачам, що минулого тижня конгрес США ухвалив резолюцію із закликом до проведення справедливих виборів в Україні, від чого залежатиме у майбутньому надання фінансової допомоги.

У статті зокрема зазначено: "У резолюції американського конгресу згадується, що міжнародні оглядачі ще до виборів помітили численні порушення, як от урядовий тиск на опозицію та незалежні засоби масової інформації, чи примус людей вступати до тієї чи іншої партії. Західні спостерігачі вважають, що усі порушення слід буде негайно розглядати.

Іншу позицію висловив посол Росії в Україні - Віктор Чорномирдін. На думку колишнього російського прем'єра, а тепер дипломата, США диктують - як Україні провадити вибори, і офіційний Київ повинен, буцім-то, заявити з цього приводу протест".

"Файненшал Таймс" вказує, що російсько-американське протистояння визначається ставленням до найбільш популярного в Україні блоку "Наша Україна", який постраждає найбільше, якщо вибори будуть сфальсифіковані.

Наразі, "Наша Україна" може претендувати на третину місць українського парламенту, тоді як пропрезидентський блок "За Єдину Україну", не користується надто великою популярністю. Проте, згідно з усіма очікуваннями усі майбутні союзники президента у парламенті зможуть набрати понад половину місць аби створити більшість Верховної Ради нового скликання.

Українська служба ВВС

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування