СДПУ(О) працюватиме всю ніч, щоб уникнути фальсифікацій

Вівторок, 26 березня 2002, 12:43
Соціал-демократична партія України (об`єднана) збирається "жорстко відслідковувати та контролювати процес виборів", заявив голова виконкому СДПУ(О) Юрій Загородній.

За його словами, 31 березня партія отримає від своїх представників три хвилі оперативної інформації: першу - про хід голосування, другу - про кількість виборців, які на момент завершення голосування взяли участь у виборах, і третю - про результати підрахунку голосів на момент складання протоколів.

Разом з іншими політичними силами, СДПУ(О) створює координаційний центр з контролю за голосуванням, ідеться у повідомленні прес-служби об'єднаних есдеків.

"Результати виборів не повинні викликати сумнів ні в кого: ні в друзів, ні в опонентів. Жоден голос виборця не повинен бути вкраденим", - пообіцяв Загородній.

Представник СДПУ(О) у ЦВК та переважна більшість представників партії в окружних виборчих комісіях - юристи, повідомляє прес-служба есдеків. Також у партії є член ЦВК з правом дорадчого голосу.

Юрій Загородній нагадав також, що за порушення законодавства члени виборчих комісій нестимуть адміністративну або кримінальну відповідальність - штраф від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від 1 до 5 років з подальшим обмеженням у правах на строк до 3-х років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування