Куніцин заявляє про підготовку провокацій

Вівторок, 26 березня 2002, 16:04
Лідер виборчого блоку на виборах до кримського парламенту "Команда Куніцина" вважає, що відносно представників його команди, які балотуються до Верховної Ради АРК і на пости міських голів, готуються провокації.

Про це він заявив на прес-конференції в Сімферополі у вівторок. Куніцин повідомив: "Ми володіємо інформацією про те, що готується зняття кандидатів, які лідирують по округах від "Команди Куніцина", для чого зараз шукаються будь-які приводи, навіть можуть бути вчинені провокації", - сказав Куніцин. Найбільш активні дії по зняттю кандидатів від "Команди Куніцина" політичні опоненти готують у Алушті, Керчі, Сімферополі, Красноперекопську, - повідомив Куніцин.

Так, по 12-му виборчому округу (Керч) було надруковано підроблену листівку, що стало приводом для подання матеріалів до суду на голову КРО Всеукраїнського жіночого народно-демократичного об'єднання "Дія" Тетяну Звереву. Подібна ситуація і в 3-му окрузі (Алушта) відносно голови правління пансіонату "Київ" Юрія Печуріна.

В Керчі, відзначив Куніцин, шукаються будь-які шляхи, щоб зняти з передвиборчої дистанції кандидата на посаду міського голови Геннадія Говорущенка. В місті розповсюджується інформація про порушення проти нього, як колишнього директора заводу "Пролив" двох кримінальних справ. В той же час, довідки керченської прокуратури одночасно підтверджують і спростовують цей факт.

Сергій Куніцин так само повідомив, що в нього є інформація про підготовку масових вуличних акцій на підтримку голови Верховної Ради АРК Леоніда Грача в Сімферополі в середу 27 березня, коли Апеляційний суд АРК розглядатиме апеляційну скаргу спікера на рішення місцевого суду про зняття його з реєстрації кандидатом в депутати кримського парламенту. Куніцин вважає, що ці акції можуть призвести до "певного безладдя" в кримській столиці.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...