Кінах викликав з відпустки дуже вже потрібних міністрів

Середа, 27 березня 2002, 10:07
П'ять членів Кабінету міністрів повернулися з відпустки у зв'язку з участю у виборчій кампанії у справі виборів у народні депутати України.

Як повідомив у середу державний секретар Кабінету міністрів Володимир Яцуба, прем'єр-міністр Анатолій Кинах відкликав з відпустки, згідно з поданими заявами, віце-прем'єра Володимира Семиноженка, міністра аграрної політики Івана Кириленка, міністра транспорту Валерія Пустовойтенка, міністра промислової політики Василя Гуреєва (всі вони балотуються у виборчому списку блоку "За єдину Україну!"), а також міністра екології і природних ресурсів Сергія Курикіна (виборчий список Партії зелених України).

Всі вони присутні на засіданні уряду, яке відкрилося в середу у Києві. На початку засідання Кінах особливо зазначив, що на засіданні уряду є кворум, необхідний для того, щоб воно було повноважним.

За підрахунками агентства, на засіданні присутні 14 членів уряду. Не виключено, що деякі міністри ще підійдуть на засідання.

Як повідомлялося, усього у відпустку у зв'язку з участю у виборчій кампанії пошли сім членів уряду. Таким чином, у відпустці продовжують знаходитися міністр з надзвичайних ситуацій Василь Дурдинець і міністр освіти і науки Василь Кремінь.

Згідно з регламентом засідання уряду, необхідним мінімумом для визнання засідання повноважним є присутність 14 членів Кабінету міністрів, до складу якого входить 21 чоловік.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування