Мультшоу: Кучма в трусах на політичній кухні

Середа, 27 березня 2002, 21:25
З сьогоднішнього дня у нас на сайті ви зможете подивитися політичні мультики. Яскраві, музичні, іронічні. Поки тільки три серії – "Ми за мир", "Зелений змій" і "Яблуко". Loading триває довго, але це варте того, щоб подивитися.

Всі вони поки що присвячені виборній тематиці, але можемо вас запевнити, що саме такий підбір перших серій не є свідченням нашої "тенденційності", "ангажованості" і вираженням політичних уподобань взагалі.

Будь-який можливий збіг назв, ситуацій і образів випадковий. Не звертайте уваги. Вам це просто здалося. Ці мультики – спроба показати ті чи інші політичні сили з несподіваного ракурсу.

Молодий і талановитий колектив Bilbo Art, який запропонував нам цей серіал, постійно продукує мульти-ідеї та наполегливо працює над їхнім продовженням. Це буде щось схоже на політичну кухню, де президент з'являється в негліже (дивися ілюстрацію). Розповідати далі не будемо – ви все побачите самі.

P.S. "Українська правда" пропонує нашим читачам долучитися до процесу продукування ідей для нових серій політичного мульт-шоу. Пишіть нам на адресу pravda@svitonline.com.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування