Омельченко бачив фальшивий фільм про Тимошенко

Четвер, 28 березня 2002, 16:52
Народний депутат, член депутатського об'єднання "Антимафія" Григорій Омельченко бачив фальшивий фільм про Юлію Тимошенко.

Про це він заявив у четвер журналістам після прес-конференції у Києві. Омельченко не виключає, що, можливо вже в четвер, деякі центральні телеканали покажуть фальшивий фільм про особисті стосунки екс-прем'єр-міністра Павла Лазаренка та Тимошенко.

На прес-конференції він зазначив, що спроба це зробити вже була у Донецькому регіоні. Омельченко уточнив, що, за його даними, цей "так званий документальний фільм" поки що не було показано на жодному телеканалі.

За словами Омельченка, розроблений сценарій з дискредитації лідера блоку Тимошенко продовжує втілюватися в життя.

За даними лідера Донецької обласної організації партії "Батьківщина", народного депутата України Валентина Зубова, "є абсолютно достовірні дані, що готується фільм - брудна фальшивка - для показу на одному з каналів Донецького телебачення, де йдеться про ніби інтимні зв'язки Павла Лазаренка і Юлії Тимошенко". За його словами, він навіть знає, "як це робиться: в напівтемній спальні, під час інтимних відносин когось невидимого монтуються голоси Лазаренка і Тимошенко".

При цьому Виборчий Блок Юлії Тимошенко закликав відомих політиків та чиновників, які мають вплив на інформаційну політику кількох провідних телеканалів, "утриматися від провокацій" і не транслювати "брудного фільму" проти неї, зазначається у заяві блоку.

Зокрема, така заява була продиктована тим, що, як стало відомо керівництву блоку Юлії Тимошенко, "на деяких центральних і регіональних телевізійних каналах України готується до показу "брудний, сфальшований фільм, мета якого - дискредитувати й очорнити" лідера виборчого блоку Тимошенко.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування