Хорошковський задирається: він вважає, що Ющенко хоче убити Україну

Четвер, 28 березня 2002, 18:45
Політична діяльність Віктора Ющенка веде до розколу України, заявив на прес-конференції в Одесі лідер виборчого блоку "Команда Озимого Покоління" Валерій Хорошковський.

"Сьогодні політична діяльність Віктора Ющенка спрямована не на консолідацію сил для розвитку країни, а на розкол країни. Та суспільна злагода, яка була досягнута за 10 років незалежності України, може бути порушена", - передає слова Хорошковського прес-служба КОПів.

Блок "Наша Україна", вважає лідер "озимих", "проводить вододіл на основі мови", тобто ділить країну на україномовних і російськомовних. "Нинішнє гасло Ющенка "хто не з нами, той проти нас", є доказом того, що він своїми словами і діями розколює країну, підіймає руку на Україну, яку збирали по частинах віками наші предки. Навмисно він це робить чи ні – не має значення", - підкреслив Хорошковський.

Лідер "озимих" закликав політиків зосередити зусилля на розробці єдиної програми по виведенню з кризи. "Ми не претендуємо на авторство. Але розроблена нами економічна програма може стати основою загальнонаціональної програми виведення з соціально-економічної кризи".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування