Ющенко вирішив нарешті прийти на дебати. Та не прийшли опоненти

Четвер, 28 березня 2002, 20:24
У четвер ток-шоу "Саме ті. Дебати" на першому національному телеканалі у другий раз не вийшло в ефір внаслідок нез'явлення політичних лідерів.

Як повідомили у прес-службі програми, в останньому ток-шоу повинні були брати участь лідери блоків "Наша Україна" Віктор Ющенко та "Єдність" Олександр Омельченко, а також лідер Всеукраїнського політичного об'єднання "Жінки за майбутнє" Валентина Довженко.

За словами ведучої ток-шоу, генерального директора телерадіокомпанії "Гравіс" Ольги Таукач, готовність приїхати виявив тільки Ющенко, перед яким вона вимушена була вибачитися "за його опонентів, які проігнорували відкриті політдебати".

Таукач повідомила, що у ток-шоу "Саме ті. Дебати" змогли взяти участь 28 лідерів з 33 партій і блоків, внесених в бюлетень для голосування. При цьому дві відмови було отримано 13 березня від лідерів Селянської партії і Компартії України (оновленої).

Генеральний директор ТРК також зазначила, що спільно з Національною телекомпанією України "Гравіс" готує на УТ-1 телевізійний проект, що розповідає про результати виборів, який вийде в прямий ефір увечері 31 березня.

Інтерфакс-Україна-вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...