Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Замість судового засідання Грача відвезли в кардіологію

П'ятниця, 29 березня 2002, 10:28
Голова Верховної Ради Криму Леонід Грач не буде бути присутнім на засіданні апеляційного суду автономії у п'ятницю, оскільки знаходиться в лікарні.

Як повідомила прес-секретар кримського спікера Галина Мамико, у четвер увечері Грач був госпіталізований у кардіологічне відділення однієї з лікарень Сімферополя.

Як повідомлялося, у п'ятницю у кримському апеляційному суді повинна слухатися справа про зняття з реєстрації кандидатом в депутати кримського парламенту спікера автономії Грача.

27 березня слухання в апеляційному суді Криму у справі про зняття з реєстрації кандидатом в депутати кримського парламенту спікера автономії Леоніда Грача було перенесено на 29 березня. Тоді на нараді колегія суддів не змогла прийняти певного рішення з цього питання.

Головуючий на колегії суддя Іван Корольков повідомив, що з метою об'єктивного вивчення аргументів, представлених сторонами, суд вважає необхідним явку на засідання самого Грача і довіреної особи кандидата в депутати Тетяни Красикової Інну Галкіну, за скаргою якої місцевий суд Центрального району ухвалив рішення зняти з реєстрації Грача. Крім того, суд ухвалив рішення заслухати довірену особу Грача Валерія Чумаченка і голову виборчкому Криму Івана Полякова.

Слухання в апеляційному суді Криму 27 березня продовжувалися біля двох годин. При цьому сторона Грача попросила суд відмінити рішення Центрального місцевого суду Сімферополя про скасування його реєстрації кандидатом в депутати кримського парламенту, а сторона Красікової просила залишити це рішення без змін.

25 лютого Центральний місцевий суд Сімферополя ухвалив рішення про зняття Грача з реєстрації кандидатом в депутати кримського парламенту. При цьому згідно із законодавством, це рішення є остаточним, що і було вказано у рішенні суду.

У той же час 20 березня колегія суддів судової палати Криму задовольнила апеляційну скаргу Грача на визначення місцевого суду Центрального району Сімферополя, який відмовився приймати апеляцію Грача на рішення про зняття його з реєстрації. Після рішення апеляційного суду Криму буде остаточно ясно, чи залишиться кандидатура Грача в бюлетені або апеляційний суд підтвердить зняття спікера з реєстрації.

Інтерфакс-Україна-вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування