Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" вже послухали плівки про торгівлю зброєю та не знайшли там нічого серйозного

П'ятниця, 29 березня 2002, 12:29
Політичний координатор блоку "Наша Україна" Роман Безcмертний заявив на прес-конференції у п'ятницю, що вже чув уривки плівок Мельниченка про торгівлю зброєю, та не вважає, що ці матеріали можуть бути підставою для початку процедури імпічменту.

Так, за його словами, близько року тому, він чув діалог Кучми з екс-керівником СБУ Леонідом Деркачем з "приводу торгівлі зброєю до Іраку, Югославії". "Висновок, який я зробив – нічого серйозного там немає", - заявив Безсмертний. При цьому він уточнив, що не певен у тому, що це є той матеріал, який обіцяв оприлюднити найближчим часом майор Мельниченко. Безсмертний також згадав, що "читав" уривки з розмов президента Кучми із загиблим керівником "Укрспецекспорту" Валерієм Малєвим. Там, за словами Безсмертного також "немає серйозного матеріалу".

За словами Безсмертного, з цими уривками плівок Мельниченка він ознайомився близько року тому, коли разом з Віктором Мусіякою намагався почати переговори з антипрезидентською опозицією.

Відповідаючи на питання про участь майбутньої фракції "Нашої України" у початку процедури імпічменту у наступному парламенті, керівник штабу блоку "Нашої України" Петро Порошенко зазначив, що йому зараз "важко" обговорювати проблеми, які відбуватимуться у наступному парламенті. "Сьогодні нам потрібно зосередитися на проведені виборів", - зазначив Порошенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування