Блок Ющенка ініціює судові позови проти всіх причетних до фільму "ПІАР"

П'ятниця, 29 березня 2002, 12:38
Блок "Наша Україна" готується подати судові позови проти виробників, авторів та продюсерів фільму "ПІАР", повідомив на прес-конференції у п'ятницю заступник керівника штабу блоку Ігор Гринів.

За його словами, також готується позови проти українських телекомпаній, які продемонстрували цей фільм. Водночас він не уточнив, кого саме він має на увазі (фільм "ПІАР" був продемонстрований в Україні на каналах ICTV та "1+1").

За словами Гриніва, телекомпанії ще "мають достатньо часу", щоб спростувати неправдиві дані, подані у фільмі. Також він повідомив, що "Наша Україна" після 31 березня "буде підчищати" всі протиправні дії, які були під час передвиборчої кампанії.

Відповідаючи на питання про показ "ПІАРУ" у регіонах, Гринів повідомив, що у штабу є лише інформація про копіювання фільму. При цьому він припустив, що до дня виборів "ПІАР" ще раз вийде на телеекрани.

Керівник штабу "Нашої України" Петро Порошенко заявив, що після початку стрічки глядачі переключали на інші телеканали, тому, зробив висновок він, "свої мети автори фільму не досягли". За словами Порошенка, останнім часом спостерігається падіння рейтингів і у теленовин. При цьому він послався на результати моніторингу телепростору, який проводить фірма AGB.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування