Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Канал "1+1" - правонаступник Долганова - Тимошенко

П'ятниця, 29 березня 2002, 12:54
28 березня на телеканалі "Студія "1+1", "з метою дискредитації сил демократичної опозиції, із безпрецедентними порушеннями Конституції, чинного законодавства, прав та свобод людини, а також елементарної моралі, було показано брехливий і ганебний сюжет стосовно Юлії Тимошенко". Сюжет стосовно Тимошенко було продемонстровано у четвер ввечері у блоці політичної реклами на "1+1".

Як наголошується у заяві штабу блоку Тимошенко, розповсюдженій у п'ятницю, "цим самим керівництво телеканалу "1+1" остаточно зганьбило себе і підтвердило, що в Україні не існує незалежного телебачення; телеканал цілковито контролюється адміністрацією Президента і кримінально-олігархічними групами і про жодну свободу слова на "1+1" не йдеться".

Окрім того, заявляють члени БЮТ, керівництво телеканалу чітко продемонструвало, що є "задіяним в оприлюднених планах влади із тотальної фальсифікації результатів виборів, позаяк слухняно виконує окремі пункти цього плану, зокрема в частині, що стосується "нейтралізації опозиційних сил".

Керівництво телеканалу "1+1" впродовж всієї виборчої кампанії демонструє "дивовижну заангажованість, необ'єктивність та упередженість", вважають члени Блоку Тимошенко, оскільки, зокрема, генеральний продюсер телеканалу Олександр Роднянський зірвав теледебати за участю Тимошенко, не пустив представників опозиції до студії. 7 березня на "1+1" мали відбутися теледебати у прямому ефірі між Тимошенко і Наталією Вітренко, але останній запропонували дебатувати із блоком "НРУ". "Брехня, підступність і тиражування ганебних матеріалів у стилі Вадима Долганова, очевидно, стало професійним кредо керівників телеканалу "1+1", вважають у блоці.

БЮТ звернувся зі скаргою до Центральної виборчої комісії, правоохоронних органів і міжнародних спостерігачів з вимогою об'єктивно оцінити те, що діється сьогодні в українських електронних ЗМІ і зробити відповідні висновки.

Блок Тимошенко також попереджає громадян України, що сьогодні і завтра аналогічні матеріали з метою дискредитації опозиційних сил можуть з'явитися на інших, підпорядкованих криміналу каналах, і закликає "не піддаватися на провокації та не вірити підступній брехні".

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування