Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма готується стати батьком

П'ятниця, 29 березня 2002, 13:32
Президент України Леонід Кучма позитивно оцінює підписання декларації про створення партії на базі блоку "За єдину Україну!", яке планується у п'ятницю.

"Я радий цьому процесу, переконаний, що час клонування партій потихеньку закінчується", - сказав президент на прес-конференції у п'ятницю у Севастополі.

Кучма нагадав, що у п'ятницю у 17.00 в "Українському домі" буде підписаний документ про створення "єдиної політичної потужної партії на базі виборчого блоку "За єдину Україну!" і ряду таких же могутніх сил". Він висловив надію, що "прийде новий лідер", що "інші лідери вступляться своїми амбіціями і зможуть працювати в одній команді".

При цьому президент зазначив, що не можна звинувачувати виборців у тому, що вони можуть зробити неправильний вибір. "В умовах, коли кожний день з екранів телебачення - різноманітність політичних сил, партій і блоків, не можна не заплутатися", - сказав він.

Кучма зазначив, що буде "радий, якщо процес завершиться створенням партії", зазначивши, що сьогодні мова йде тільки про підписання декларації.

Відповідаючи на питання журналістів, чи не очолить він партію, яка буде створена, Кучма зазначив, що буде "хресним батьком".

Інтерфакс-Україна-вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування