Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Арбітрів дискваліфікують

Субота, 30 березня 2002, 13:28
Відразу троє арбітрів з Києва. які обслуговували матчі 15-го туру, другого кола чемпіонату України серед команд Вищої ліги дискваліфіковані на різні терміни. Однією з жертв рішення експертної комісії ФФУ став суддя гри "Кривбасс" –"Шахтар". Так Ігор Іщенко, який в цій грі незаслужено вилучив гравця гірників дискваліфікований терміном на один місяць.

Нагадаємо, що ПФЛ і Координаційна рада президентів клубів вищої ліги направили листи в експертну комісію з проханням розглянути і дати оцінку якості арбітражу тих матчів чемпіонату України, після яких виникли претензії з приводу прийнятого рефері рішень. Після висновку комісії комітетом арбітрів ФФУ (голова - Сергій Татулян) було прийняте рішення застосувати дисциплінарні санкції до наступних арбітрів:

1. Арбітр Ігор Ярменчук (Київ) за помилку, допущену в матчі 15-го тура "Металіст" - "Металург" З, відсторонений від проведення гри терміном на два місяці.

2. Арбітр Ігор Іщенко (Київ) за помилку, допущену в матчі 15-го тура "Крівбасс" - "Шахтар" відсторонений від проведення ігор терміном на один місяць.

3. Арбітр Генна дій Коваленко (Київ) за помилку, допущені в матчі 15-го тура "Металург" Д - "Металург" М, відчужений від проведення ігор терміном на один місяць.

"Я хочу ще раз попередити українських арбітрів, що за допущені в проведенні матчів помилки ним будуть загрожувати суворі дисциплінарні санкції. Суддівські промахи не будуть залишатися непоміченими, а винні можуть не розраховувати на поблажливість", - так прокоментував ситуацію голова комітету арбітрів ФФУ Сергій Татулян.

Варто додати, що більш за все такі "репресії" в сторону арбітрів які помиляються в бік того чи іншого суперника в майбутньому повинні принести бажаний результат, через те що ще одна така помилка може призвести й до більш тривалої дискваліфікації.

За інформацією "Команда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:10
Bloomberg: Макрон лобіює заміну фон дер Ляєн на посаді голови Єврокомісії
00:00
гімнастикаВерняєв став срібним призером чемпіонату Європи
23:51
Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку - Міноборони
23:12
У Білому домі розповіли, чому США передали Україні ракети ATACMS ще у березні
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
Усі новини...