Віктор Ющенко проголосував правильно

Неділя, 31 березня 2002, 10:41
Лідер передвиборчого блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко проголосував приблизно о 10.05 на 1-й дільниці 221 виборчого округу. В кабінці для таємного голосування він пробув приблизно 1 хвилину. Отримував Ющенко виборчі бюлетені окремо від інших виборців.

Після голосування, відповідаючи на питання журналістів, яких зібралося близько 40, Ющенко зазначив: "Проголосував я правильно, за розумних кандидатів, та розумні сили". Він також додав, що головне у цій кампанії "це чесні та прозорі вибори", проте відповідаючи на питання, чи впевнений він, що вони такими будуть, сказав, що надія помирає останньою.

Ющенко також наголосив, що цього разу на виборах "вперше можуть демократичні сили перемогти ліві сили". Потім побажав усім уcпіху, і пішов.

Віктор Ющенко прибув на дільницю у супроводі керівника центрального штабу "Нашої України" Петра Порошенка, і після голосування вони запросили журналістів до Будинку Профсоюзів, о 19 годині, щоб дізнатися разом з ними результати виборів.

Під час голосування Ющенко виглядав дуже задоволеним, посміхався, хоча приїхав голосувати без дружини та дітей. Одягнений був у костюм, і коли проходив повз інших людей на виборчій дільниці, то чувся шепіт "Ось йде переможець!"

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News