Тимошенко вважає, що на початку голосування БЮТи був на другому місці

Неділя, 31 березня 2002, 16:31
Юлія Тимошенко вважає, що на цих виборах не буде фальсифікації в обсягах, до яких прагнула влада, і запобігти цьому вдасться завдяки системі паралельного підрахунку голосів, створеній блоками Тимошенко, Ющенка та Соцпартією. Про це Юлія Тимошенко заявила у неділю в інтерв'ю журналістам після голосування.

Лідер БЮТи відмовилася спрогнозувати результат виборів, оскільки є "віруючою людиною і в азартні ігри не грає". При цьому вона додала, що, за наявною у неї інформацією з регіонів, люди мають намір взяти активну участь у виборах.

Тимошенко висловила сподівання, що БЮТи отримає "серйозний відсоток" і "люди, які здатні щось робити, прийдуть до влади". "Сьогодні парламент, на жаль, це великий ринок. Хочеться, щоб все було по-іншому", - сказала вона.

Тимошенко також повідомила, що, згідно з першими результатами екзіт-полу, який проводить "її команда" у день голосування, БЮТи посідає друге місце після "Нашої України". Таким, за її словами, є результат на 12 годину дня на 20 дільницях у "різних регіонах України".

Раніше Тимошенко не повідомляла про замовлення екзіт-полів. На цих виборах проводиться декілька паралельних опитувань на виходах з дільниці. Наймасштабніший з анонсованих екзіт-полів на цих виборах проводить три соціологічні служби разом з фондом "Демократичні ініціативи", які планують провести опитування на 850 дільницях.

Юлія Тимошенко разом з чоловіком Олександром проголосувала у Кончі-Заспі (передмістя Києва), де вона мешкає останнім часом. На дільницю вона прийшла пішки. Після голосування вона кілька хвилин спілкувалася з виборцями.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування