Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До матчу зі збірною Грузії готуватимуться 25 футболістів

Середа, 10 квітня 2002, 10:48
До товариського матчу зі збірною Грузії готуватимуться 25 футболістів збірної України, 10 з яких легіонери та 15 гравців, представляють національний чемпіонат.

Як і раніше, в збірній представлено лише чотири вітчизняні команд: "Динамо", донецький "Шахтар" та "Металурга", а також "Дніпра". Окрім вже знайомих прізвищ, на гру з грузинами викликаний потенційний новачок збірної України Олександр Поклонський з "Дніпра". Проте за словами Буряка безпосередньо до самої гри готуватимуться 22 футболіста.

"Цей список я б назвав попереднім. Справа в тому, що до поєдинку з командою Грузії кандидати в збірну повинні зіграти матчі чемпіонату України. Пройдуть тури і в країнах, де виступають наші легіонери. Тому я не виключаю, що в списку стануться незначні зміни. Швидше за все, безпосередню підготовку до матчу будуть вести 22 футболісти",

У порівнянні зі списком гравців, які їздили на контрольну зустріч в Румунію, в складі збірної України відсутні Воронін, Онищенко, Медін і Серебренніков. "Це ні в якій мірі не говорить, що ці футболісти нам не підійшли. Адже не можна зробити висновки про гру того ж Вороніна на основі одного поєдинку. Тренерський штаб збірної буде пильно стежити за цими хлопцями, як, проте, і за іншими кандидатами в національну команду. Зараз є необхідність переглянути в справі інших гравців", - сказав головний тренер збірної України

Виявив бажання зіграти проти збірної Грузії і Андрій Шевченко. "Я розмовляв з Андрієм по телефону, і він вислови бажання приїхати і зіграти за збірну України в поєдинку з грузинською командою. Природньо, ми будемо враховувати стан Андрія і рекомендації лікарів, щоб визначити, скільки часу він проведе на полі. По інформації, що є у нас, у Андрія зараз немає проблем зі здоров'ям ", - відзначив Леонід Буряк.

Воротарі: Віталій Рева, Олександр Шовковський (обидва - "Динамо"), Максим Левицький ("Спартак", Росія).

Захисники: Олександр Головко, Сергій Федоров, Владислав Ващук (всі - "Динамо"), Сергій Задорожній, Олександр Поклонський (обидва - "Дніпро"), Сергій Попов ("Шахтар"), Дмитро Парфьонов ("Спартак", Росія), Олег Лужний ("Арсенал", Англія), Віктор Скрипник ("Вердер", Німеччина).

Півзахисники: Андрій Гусин ("Динамо"), Анатолій Тимощук, Геннадій Зубов (обидва - "Шахтар"), Сергій Шищенко, Олександр Зотов (обидва - "Металург" Д), Сергій Нагорняк ("Шеньдунь", Китай), Юрій Максимов ("Вальдхоф", Німеччина), Сергій Кормильцев ("Торпедо", Росія).

Нападаючі: Андрій Воробей ("Шахтар"), Олександр Мелащенко ("Динамо"), Сергій Скаченко ("Мец", Франція), Сергій Ребров ("Тоттенхем"), Андрій Шевченко ("Мілан").

"Команда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування