"Наша Україна" розглядає пропозицію Тимошенко, але вже заявляє про розбіжність позицій

Середа, 10 квітня 2002, 17:27
Блок "Наша Україна" намірений проаналізувати предложения Блоку Юлії Тимошенко про створення демократичного большинства у складі "Нашої України", БЮТ і СПУ, заявив політичний координатор блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний.

Разом з тим Безсмертний відзначив, що перші консультації, які були проведені з БЮТ, "показали розбіжність у позиціях". "Я думаю, що ще протягом тижня будуть продовжуватися консультації "Нашої України" зі всіма переможцями виборчого процесу. І тут ми теж стоїмо на твердих позиціях - що є блок-переможець, і для нас найголовніше - це здійснення нашої програми, а кадрове питання - це інструмент", - відзначив він.

Безсмертний також критично ставиться до заяви про можливість створення фракції блоку "За єдину Україну!" у складі 180 депутатів.

"Інформація про те, що фракція "За єдину Україну!" буде нараховувати 180 депутатів, м'яко кажучи, перебільшена", - заявив Безсмертный в середу в інтерв'ю журналістам, повідомляє прес-служба блоку.

За словами політкоординатора, ряд новообраних депутатів, у тому числі, ті, хто балотувався шляхом самовисунення, зустрілися з представниками блоку "Наша Україна", вповноваженими вести переговори про створення майбутньої фракції, і виявили бажання вступити у фракцію "Нашої України".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News