Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціал-демократи готуються до президентської кампанії?

Середа, 10 квітня 2002, 18:30
Політичний координатор блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний вважає, що ситуація в одномандатному окрузі № 90 свідчить про намір певних політичних сил почати президентську кампанію відразу після парламентських виборів.

В інтерв'ю журналістам в середу Безсмертний висловив жаль з приводу того, що до блоку ще не надійшло рішення Центрвиборчкому про визнання недійсними виборів у 90-му окрузі, повідомляє прес-служба блоку. "Нас цікавить частина відміни виборів, мотивація", - сказав він.

На думку політкоординатора, ситуацію в цьому окрузі "дуже часто використовують", "використовують прізвище Зварича" і "дуже часто згадують блок "Наша Україна". "Я думаю, що наші опоненти таким чином намагаються розколоти Україну. Я думаю, що це свідчить про те, що дехто зацікавлений в тому, щоб почати президентську кампанію відразу після парламентських виборів", - відзначив Безсмертний. "Вони розкручують ситуацію в 90-му окрузі, але замовчують інші трагедії", - додав він.

За словами Безсмертного, в середу він обговорив ситуацію, що склалася, з Романом Зваричем. "Ми готуємо скаргу до суду", - сказав він.

Як повідомлялося, в інтерв'ю агентству Зварич заявив про намір оскаржити у Верховному суді рішення Центрвиборчкому про визнання недійсними виборів у 90-му одномандатному окрузі Івано-Франківської області. Зварич вважає це рішення незаконним.

Зварич каже, що, "швидше за все, не йдеться про юриспруденцію, а йдеться про політику, що це рішення було ухвалене, м'яко кажучи, з певним політичним підтекстом". "Комусь дуже не хочеться, щоб я був обраний в цьому окрузі", - заявив він.

У вівторок Центрвиборчком визнав недійсними вибори у 90-му одномандатному окрузі Івано-франківської області, оскільки у виборчому бюлетені не було відповідної відмітки напроти прізвищ кандидатів, що вибули.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування