Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ребров не проти повернення до Києва

Четвер, 11 квітня 2002, 10:32
Форвард збірної України Сергій Ребров, кар‘єра якого в англійському "Тоттенхемі", м‘ягко кажучи, не склалася, не проти повернутися до Києва, а саме в колишній клуб київське "Динамо". Проте, за словами Реброва, трансферна вартість, яку за нього запрошує лондонський клуб завелика навіть для західноєвропейських клубів. Про це повідомляє видання "The Evening Standard".

"Я не проти повернутися до Києва, але ціна, яку за мене просять дуже велика навіть для західноєвропейських клубів, - говорить Ребров, - Таким чином, на даному етапі я можу лише сказати, що до закінчення терміну мого контракту зі "шпорами" є ще три роки, але я не заперечую, що декілька клубів серйозно зацікавлені в моїх послугах".

"У мене проблеми, характерні для багатьох іноземних гравців. Я старанно тренуюся, і Ходдл говорить, що задоволений моїми успіхами. Проте, оскільки він мене все-таки не ставить в основний склад, в кінці сезону ми сядемо за стіл переговорів і вирішимо, залишаюся я чи ні. Я ще раз підкреслюю, не зараз, а в кінці сезону", - додав Ребров.

Відзначимо, що останнім часом українцем цікавилося чимало європейських команд, та в більшості випадків їх відлякувала чи велика трансферна вартість футболіста, чи просто не доходило до конкретики. А те, що Реброву потрібно змінювати обстановку – це без сумніву.

За інформацією Dailyfootball

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування