Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма поки що не збирається йти у відставку

П'ятниця, 12 квітня 2002, 13:35
Президент України Леонід Кучма заявляє, що після закінчення терміну свого президентства буде "с тими, хто хоче добра Україні".

"Переконаний, я буду завжди з тими, хто хоче добра Україні, а в якій якості - це інша справа, - сказав президент, відповідаючи на питання журналістів в п'ятницю у Києві.

Він відзначив, що у нього немає бажання коментувати заяви інших політиків про майбутнього президента після закінчення його другого президентського терміну.
"Я хотів би, щоб свою думку виражав я, а не інші "фахівці", - відзначив Кучма.

У ході бесіди він також категорично відкинув думку про загрозу розділення України по лінії захід-схід після парламентських виборів.

Кучма відзначив, що "гарячі голови", що говорять про таку можливість, "є, вони будували на цьому свою передвиборчу кампанію".

"Я категорично це відкидаю. Ми за 10 років пройшли шлях, який зробив неможливим розділення України", - сказав президент.

Кучма відзначив, що ці розмови будуть продовжуватися, й "указами їх не заборониш". Разом з тим, за його словами, такі розмови "вигідні не тільки в Україні, але і за її кордонами".

У зв'язку з цим президент порадив тим організаціям, які поширюють думку про існування можливості розділення України, "прогнозувати не ситуацію в Україні, а власний розвиток".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування