Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Верховному суді в п'ятницю побачили відеозапис адмінресурса в дії

П'ятниця, 12 квітня 2002, 13:43
Представники Олександра Жира надали Верховному суду відеозапис, на якому представники Дніпропетровської обласної держадміністрації консультують членів дільничих виборчих комісій 35-го виборчого округу відносно уточнення протоколів дільничих виборчкомів.

Ця плівка продемонстрована в ході судового засідання в п'ятницю.

Зокрема, на плівці заступник глави облдержадміністрації Дніпропетровської області Віталій Рудниченко і завідуючий юридичним відділом обладміністрації Ольга Лукманова звертаються до представників дільничих виборчкомів 35-го одномандатного виборчого округу з проханням і роз'ясненнями про уточнення цифр, які повинні бути в протоколах дільничих комісій.

Як повідомлялося, голова слідчої парламентської комісії з розслідування "справи Гонгадзе" Жир звернувся у вівторок до Верховного суду з приводу фактичного незадоволення Центрвиборчкомом його скарги у зв'язку з фальсифікацією результатів виборів в цьому окрузі.

Своєю постановою ЦВК відмінив постанову виборчкома про результати виборів в 35 окрузі, де переможцем визнаний Віктор Драчевський і зобов'язав окружком провести перевірку протоколів дільничих комісії і протоколів, наданих Жиром, і на основі цієї перевірки ухвалити рішення про результати виборів.

Драчевський є одним з 16-ти кандидатів в депутати, вибраних по мажоритарних округах в Дніпропетровській області, які заявили про входження в парламентську фракцію блоку "За єдину Україну".

Інтерфакс-Україна-Вибори

Читайте також:

Обрання мажоритарника від "За ЄдУ": приклад технології

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування