Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Президент України співчуває російським комуністам

П'ятниця, 12 квітня 2002, 13:43
Леонід Кучма застерігає політиків Російської Федерації, щоб вони не повторювали помилки, через які вже проходила Україна. Про це президент України сказав в інтерв`ю журналістам у п'ятницю, коментуючи ситуацію, яка склалася у Державній Думі РФ, де комуністів позбавили всіх комітетів.

За словами Кучми, "Україна через це вже проходила. Так ми під час "оксамитової революції" взяли й забрали у комуністів всі комітети". Як вважає Президент, парламент від цього кращим не став, а збільшилося протистояння.

На думку, Кучми, ситуація у Держдумі Росії також може привести до збільшення протистояння, "і в російській Держдумі воно вже збільшилось".

Як вважає Президент, "це не на користь ні парламенту, ні президенту, ні суспільству".

Кучма не вірить, що Держдума заборонить Комуністичну партію. За його словами, "це не крок. Хто може заборонити людині сповідати свою віру?".

3 квітня Державна Дума Російської Федерації (251 голосом) усунула комуністів від керівництва семи парламентськими комітетами: з питань праці і соціальної політики; з економічної політики; з промисловості, будівництва і наукоємких технологій; у справах Федерації та регіональної політики; з питань освіти і науки; з держбудівництва; з аграрних питань; у справах жінок, сім'ї, молоді.

Голова Держдуми Селезньов, член Комуністичної партії Росії, в інтерв'ю журналістам заявив, що "Дума завершила свої кращі часи і в нас почнуться землетруси, які можуть спричинити дострокові парламентські вибори".

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування