Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПАРАЛЕЛЬНОГО ПІДРАХУНКУ, "ЗА ЄДУ" СФАЛЬСИФІКУВАЛА СОБІ 3%

П'ятниця, 12 квітня 2002, 13:48
Блок Ющенка після проведення паралельного підрахунку голосів встановив розходження з даними ЦВК у результатах блоків "Наша Україна" та "За єдину Україну", а також у кількості людей, що взяли участь у голосуванні.

Як повідомив у п'ятницю політичний координатор "Нашої України" Роман Безсмертний, за результатами опрацювання 90% протоколів дільничих комісій, блок Ющенка отримав 24,9%, а "За єдУ" – 7,8%.

Він також зазначив, що решту протоколів через порушення законів у окремих округах "отримати не вдалося, і навряд чи вдасться". "Людям [спостерігачам і членам комісій від "Нашої України"] не просто не видавали протоколи, а їх виганяли з дільниці", - пояснив він.

За словами Безсмертного, під час паралельного підрахунку голосів вдалося встановити, що, "очевидно, після видачі [оригіналів] протоколів спостерігачам цифри у цих протоколах змінювалися". Він також припустив, що голоси осіб, які начебто взяли участь у голосуванні, були приписані блоку "За єдУ".

Безсмертний повідомив, що "Наша Україна" отримала згоду ЦВК порівняти свої протоколи з протоколами, які є в розпорядженні Центрвиборчкому. За його словами, така робота почнеться "з понеділка".

За попередніми даними ЦВК, блок "Наша Україна" отримав на виборах 23,56%, "За єдУ" – 11,79%.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування