Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" вимагатиме порушення кримінальних справ за подіями на виборах

П'ятниця, 12 квітня 2002, 14:18
Блок "Наша Україна" звернувся до Генпрокуратури та обласних прокуратур з поданням про розслідування фактів та притягнення до відповідальності за порушення закону під час виборів.

Як повідомив політичний координатор блоку Роман Безсмерний, також блок Ющенка ініціюватиме подання до Вищої ради юстиції про зняття судді Донецького апеляційного суду Галини Бабакової. Вона, за словами Безсмерного, "невмотивовано відмовила" прийняти звернення за фактами порушень на виборах.

Ці скарги стосувалися восьми округів у Донецькій області: 41, 44, 47, 50, 51, 54, 57 та 60 округу.

Звернення до прокуратури Безсмертний назвав вимушеним кроком, оскільки суд відмовився розглядати подані скарги. "Ми наполягатимемо, щоб закон торжествував", - додав він.

Як приклад Безсмертний також навів порушення закону в 35 окрузі Дніпропетровської області, де балотувався Олександр Жир: на руки виборці отримали на 2 000 бюлетенів більше, ніж їх надійшло до окружної виборчої комісії.

Також Безсмертний повідомив, що "Наша Україна" вимагатиме зняття губернаторів, які під час передвиборчої кампанії "дискредитували владу". За його словами, блок "буде вести розмову по більшості губернаторів" у рамках переговорного процесу про створення парламентської більшості.

Українська правда

Читайте також:

ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПАРАЛЕЛЬНОГО ПІДРАХУНКУ, "ЗА ЄДУ" СФАЛЬСИФІКУВАЛА СОБІ 3%

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування