Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК НАЗВАЛА ІМЕНА ПЕРШИХ 218 НАРДЕПІВ НОВОГО СКЛИКАННЯ

Субота, 13 квітня 2002, 18:26
Центрвиборчком України офіційно оприлюднив у суботу результати виборів народних депутатів в 218 одномандатних округах. Результати виборів в 7 поки не оприлюднені.

Постанова про оприлюднення цих результатів прийнята на засіданні ЦВК в цей же день.

Прізвища депутатів секретар ЦВК Ярослав Давидович зачитав в алфавітному порядку.

Як повідомив секретар ЦВК, не обнародувані результати по одномандатних округах
№ 11, 18, 72, 90, 180, 194, 201. За попередніми результатами в цих округах лідирували Віктор Антемюк (самовисуванець), Світлана Мельник (СПУ), Іштван Гайдаш (СДПУ(О)), Роман Зварич ("Наша Україна"), Іван Діяк ("За Єдину Україну"), Володимир Нечипорук (самовмсуванець, за підтримки БЮТ), Микола Булатецький ("Наша Україна") відповідно.

За словами Давидовича, неоприлюднення результатів по цих округах зумовлене тим, що з низки окружних комісій не повністю надійшли документи. Крім того, в 90-му окрузі вибори визнані недійсними.

Щодо підсумків виборів у окремих округах справи знаходяться в судах.

Давидович зазначив, що робоча група ЦВК опрацювала документи, які надійшли в Центрвиборчком від окружних виборчих комісій, зокрема, перші примірники протоколів окружкомів про підсумки голосування в одномандатних округах, а також постанови виборчкомів про результати виборів в мажоритарних округах. На їх підставі прийнята дана постанова ЦВК.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Читайте також

Завершено підрахунок у всіх округах. Це - список 225 переможців

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування